Kwekerij van bijzondere fruitsoorten, Andesknollen en zoete aardappelen

Fruit - Guave

Nog geen foto beschikbaar

CHILEENSE GUAVE - Ugni molinae

Niet geheel winterharde, groenblijvende mirte die talrijk bloeit met wit tot witroze klokvormige bloemetjes in de maanden juli en augustus. Krijgt na de bloei paarsrode sterk geurende en eetbare bessen. Nieuw in de collectie
Nog geen foto beschikbaar

ANANASGUAVE - Acca sellowiana 'Gemini'

Sterk vruchtbare variëteit met vrij kleine vruchten met uitstekende smaak. Gedeeltelijk zelfbestuivend, maar betere vruchtkwaliteit indien kruisbestuiving heeft plaatsgevonden. Nieuw in de collectie
Nog geen foto beschikbaar

ANANASGUAVE - Acca sellowiana 'Marian'

Zeer koudebestendige variëteit met hoge opbrengst. Groene vruchten rijpen in het najaar en geuren naar ananas.
Nog geen foto beschikbaar

ANANASGUAVE - Acca sellowiana 'Coolidge'

Australische selectie die veel in plantages wordt aangeplant in Californië. De kleine groene vruchten vallen af bij rijpheid. Bloemblaadjes eetbaar, vrij sappig en zoet. Volledig zelfbestuivend.
Nog geen foto beschikbaar

ANANASGUAVE - Acca sellowiana 'Triumph'

Variëteit met vrij grote, zeer zoete vruchten die ontwikkeld werd in Nieuw-Zeeland. Heeft een andere variëteit nodig in de buurt als bestuiver. Is zelf een goede bestuiver voor Mammoth.
Nog geen foto beschikbaar

ANANASGUAVE - Acca sellowiana 'Mammoth'

Grootvruchtige ananasguave. Vruchtgrootte verbetert indien er een andere variëteit in de buurt wordt aangeplant. Sterke groeier. Vorstgevoeligheid moet nog uitgetest worden.
Nog geen foto beschikbaar

ANANASGUAVE - Acca sellowiana 'Apollo'

Grootvruchtige ananasguave. Naast de vrucht zijn ook de dikke bloemblaadjes eetbaar en bijzonder zoet van smaak. Nieuw in de collectie.