Kwekerij van bijzondere fruitsoorten, Andesknollen en zoete aardappelen

Groenten - Tomaat

Nog geen foto beschikbaar

TOMAAT - Lycopersicon esculentum 'Borsalina'

Geribde vleestomaat met een hoge en uniforme opbrengst. Type "Coeur de Boeuf" van professionele kwaliteit. Geschikt voor teelt onder plastic met grotere temperatuurschommelingen. Grote vruchten.
Nog geen foto beschikbaar

TOMAAT - Lycopersicon esculentum 'Sweet Million'

Zeer smakelijk en zoet kerstomaatje aan grote trossen die blijven doorgroeien. Zeer sappig en daardoor iets gevoeliger voor barsten in het najaar. Luchtige plant met fijn blad en vrij lange internodiƫn.
Nog geen foto beschikbaar

TOMAAT - Lycopersicon esculentum 'Indigo Rose'

Het "zwart" tomaatje. Enkel aan de schaduwkant een beetje groen of rood bij rijpheid. Heeft een vrij lange groeiduur. Plant met gedrongen groei en iets krullend blad. Mooie halfgrote donkerpaarse tomaten.
Nog geen foto beschikbaar

TOMAAT - Lycopersicon esculentum 'Dix Doigts de Naples'

Italiaanse Roma-tomaat speciaal voor droge bereidingen. De tomaten zijn langwerpig en bevatten weinig sap. Ideaal om te drogen of te verwerken tot puree. Opvallend gelijkmatige groei met korte internodiƫn. Blad wegsnijden tot aan de eerste rijpende tros is aanbevolen. Blijft tot laat in het seizoen productief.
Nog geen foto beschikbaar

TOMAAT - Lycopersicon esculentum 'Yoran'

Ras geselecteerd uit zaad van Spaanse snoeptomaatjes, op vraag van mijn neef Yoran. Niet op naam gebracht. Komt soort-echt terug uit zaad. Zeer geschikt als tussendoortje. Langwerpige kleine tomaatjes met weinig sap, waardoor ze zonder morsen doormidden gebeten kunnen worden. Mooie geel-oranje kleur. Stevige groeier.
Nog geen foto beschikbaar

BESJESTOMAAT - Lycopersicon pimpinellifolium

Bijzonder klein snoeptomaatje met overvloedige oogst aan mini-tomaatjes. Grootte tussen een erwt en een knikker. De plant vormt bloemtrossen met honderden bloemetjes per tros.